Mål för oktober

 

Göteborgsvarvet, 21 km

Ibland måste man sätta upp nya mål för att se att man kommer någonstans med träningen. Därför har jag bestämt mig för att anmäla mig till Göteborgsvarvet i maj 2011. Göteborgsvarvet är en halvmarathon, och då måste jag ju börja springa längre sträckor än vad jag gör idag. Därför sätter jag upp några mål för oktober och räknar med att hålla dem stenhårt.
Månadens mål blir alltså delmål inför maj 2011.

  • Springa Topploppet på lördag
  • Träna fyra dagar i veckan hela månaden
    - varav minst 3 pass löpning och minst 2 pass styrka
  • Klara av att springa 1 mil under ett träningspass
    - i början kanske med mellanpaus efter 5 km


// Jeanine




Backintervaller



Dagens backintervaller gick över förväntan. 6,38 km med blandad jogg och backintervaller landade på 26,23 min. Verkligen inte illa! Jag är sjukt nöjd, och mycket av den ilska som funnits inom mig under dagen försvann faktiskt.

Jag började min runda utanför Eriksdalshallen, tvärs över gatan för där jag bor. Sedan sprang jag ner till båtklubben och började min intervallträning. Fem intervaller uppför backen upp till Sprallen-hallen och ner igen. När de fem var gjorda fortsatte jag längsmed Årstaviken bort till Eriksdalsbadet för ytteligare fem backintervaller uppför halva backen upp mot Ringvägen.
Här spurtade jag allt jag bara orkade och klarade mycket mer än jag trodde jag var kapabel till.
Direkt efter femte intervallen fortsatte jag hela backen upp till Ringvägen utan paus för att sedan springa hela vägen hem. Vilken känsla att klara detta på under 30 min!

Imorgon blir det löpträning i Hagaparken med Therese för att testa banan en gång till innan lördagens lopp, sen ska vi avsluta träningen på Planet Fitness med styrketräning och pool. Heja oss!!


*Bortse från vikten i bilden på denna skärmdump. Jag skrev inte in min vikt, så den samt kalori-förbruket stämmer inte.


// Jeanine




This is the real life baby



Usch, idag är jag så bitter på allt. Absolut allt utom vår fina 1-årsdag som var igår. Tur att det finns vissa saker som håller en över ytan. Som kärlek. Och träning. Och framtiden.

Idag ska jag ta mig ut i någon random backe och springa ur mig all min ilska i intervaller. Jag ska ha jävlar-anammamusik i öronen och fokusera på mina mål. Fokusera på loppet jag ska springa på lördag. Fokusera på alla bra saker med mitt liv.
Inte på den där enda saken som gör att hela min mage och mitt hjärta just nu känns som världens största klump.

Ronja Rövardotter sade så klokt: Livet är en sak som man måste vara rädd om, förstår du inte det?

Jag är i alla fall oerhört rädd om mitt liv. Och förstår man inte det behöver man inte vara en del av det. Mitt liv alltså.


// Jeanine


Värk idag = osmidig, reserverad, begränsad

Vill bara gömma mig..


Shit vad vi sprang igår i Björkis. Kuperad terräng så inåt h****** och backarna gick verkligen inte av för hackor. Tur att vi tränat så mycket intervaller som vi gjort senaste tiden säger jag bara, för jag vet inte hur många gånger jag bara ville ge upp och lägga mig ner och dö igår.
Men jag intalade mig själv hela tiden att "bara den här backen är över så går det nerför" eller "nu kan det snart inte vara fler backar än såhär" osv.. Till slut hade vi sprungit runt den banan vi tänkt (trodde vi), och varvade ner i utomhusgymmet.
Dock såg vi sen på kartan att vi måste ha sprungit fel varv, då det fanns TRE gula slingor utmärkta på kartan, och vi sprang istället för 5 km endast 3,7 km. Det kändes som ett slag i magen, för jag vet att jag klarat 1,5 km till om vi sprungit det spåret, eftersom det när man kommer över en viss gräns bara flyter på, vilket det också gjorde efter 2,5 km.

Idag är jag hemma från jobbet, då min rygg och nack-värk gör sig påmind efter en minst sagt stressig förra arbetsvecka. Och eftersom jag inte kan arbeta på det viset längre så måste jag ta det lugnt idag. Vaknade alldeles stel imorse. En kombination av värken i rygg och nacke med träningsvärk från igår skulle jag tro.

Det blir dock ett exetube-pass här hemma idag, eftersom jag måste börja träna styrka igen. Har sagt det till mig själv så länge nu men har fortsatt att bara prioritera löpningen. Slut på det nu och dags att ta tag i det helt enkelt.


Imorgon ska vi träna för sista gången inför Topploppet i Hagaparken. Denna gången ska vi få prova på att springa hela den banan som vi ska springa på lördag, det kommer bli så grymt kul! Längtar verkligen till imorgon med andra ord ;)


// Jeanine





Jeanine's träning v. 39


Träna styrka utöver löpträning är ett MÅSTE denna vecka!

 

 

Jag springer mycket just nu, det gör jag. Men jag har knappt tränat styrka på några månader, och kroppen känner väl av det ganska ordentligt. Värken i ryggen och nacken kommer tillbaka så fort jag är i statiska positioner, så denna veckan ska jag börja träna styrka igen. Måndag och torsdag rättare dagt. Sen får jag se till att hålla den delen av träningen levande också, hur kul det än är att bara springa.

 

// Jeanine

 

 

 


Att ha en träningskompis

För mig är det sjukt motiverande att ha någon att träna tillsammans med. Innan jag började träna med Topplopps-gruppen i Hagaparken har jag dock alltid ansett mig vara en person som inte kan träna med andra.
Detta eftersom jag slutade med innebandy, fotboll och dans för många år sedan och inte har tränat med någon annan sedan dess.

I väntan på Therese


Men åter till saken, jag trivs verkligen med att ha någon att träna tillsammans med.
Erika och jag har tränat lite tillsammans, och även om hon spelar i elit-serien har det funkat bra. Inte för att jag är på hennes nivå direkt, men för att jag blir så sjukt inspirerad och peppad :)


Nu har jag ytterligare en träningskompis i Therese som jag lärde känna i Hagaparken, och idag ska vi åka till Björkhagen och testa 5 km-spåret i naturreservatet och sen testa på deras utomhusgym.
Therese och jag har tränat tillsammans en handfull gånger nu, och vi ligger på ungefär samma nivå. Det är jättekul att mötas upp för intervaller i backar och spår och för att nu testa 5 km utan stopp.
Det var längesen jag sprang hela sträckan nu eftersom jag sprungit intervaller de senaste veckorna. Men det ska bli sjukt kul!


En annan träningskompis man kan få om man vill är Viktor på www.storviktor.se. Allt du behöver göra är att klicka på fliken "Gruppträning" längst upp på hans hemsida och anmäla dig så kan du få utskick om när han ska ut och jogga. Sjukt bra pepp!
Idag sket det sig för mig tyvärr eftersom lillebror inte åkte hem till Värmland förrän 15:30 och jag och Therese har bestämt oss för Björkhagen.
Men nästa gång hoppas jag att jag kan haka på. Vore sjukt kul att klara milen snart, och att springa med någon som är bättre än en själv får en ju att pressa sig till max.


Nej, nu ska jag sluta babbla här och knyta på mig mina Asics, Therese kommer snart och hämtar upp mig.
Ha en sjukt trevlig söndagskväll, gärna med en runda i spåret eller en kvällspromenad. Det är din kropp värd ;)



// Jeanine




Mobilblogg

Sitter hos svärmor efter en spännande eftermiddag, om 5 min ska jag möta min lõparkompis för ett pass i Hagaparken. Sen blir det raka spåret hem för att ägna resten av mitt vakna dygn åt jobb.. /Jeanine

Jeanine's träning v.38

Måndag
VILA

Tisdag
400 m-intervaller i Hagaparken

Onsdag
Powerwalk med A

Torsdag
Springa i Hagaparken med Therese

Fredag
Powerwalk

Lördag
VILA Blue Man Group med lillebror!

Söndag
Springa + utegym i Björkhagen med Therese


Bild från förra tisdagens träning i Hagaparken. Jag och Therese markerade till höger i bild:

Bild lånad från Viktor Milonjic på www.storviktor.se


// Jeanine




Björkis

 

Jag & Bobbo redo för träning. Foto: Bobbo


Efter jobbet svirade jag om snabbare än någon hann blinka, och begav mig ut till Björkhagen för att träna med Bobbo igen. Det är sjukt skönt att komma ut i naturreservatet och träna i skogen istället för på asfalterade vägar i stan. Det gör verkligen något med själen att komma ut i skog och mark.
Vi powerwalkade mest, men medan Bobbo gick och pratade i telefon i tusen år passade jag på att köra backintervaller då spåret var rätt kuperat.
Nästa gång jag åker dit för att träna hoppas jag det inte har regnat precis innan vi går ut, för då ska jag tvinga med mig Bobbo och testa utomhusgymmet som vi hittills endast passerat ett antal gånger ;)


// Jeanine




Jeanine's träning v.37

 

Min vecka kommer att se ut som i kalendern nedan, det känns som en precis lagomt jobbig vecka just nu.

Idag tränade jag intervaller i Hagaparken med en av tjejerna från tisdagsträningarna inför Topploppet och det gick rätt bra. Var dock ganska kämpigt delvis, mycket beroende på hur de senaste veckorna sett ut. Det ska bli ändring på det nu, det är ju trots allt inte så långt kvar till 2 oktober och då går loppet av stapeln. Längtar verkligen, och känner att de kommande veckorna kommer gå jättebra!

 

 

// Jeanine

 

 


Favorit just nu

 

Mitt favoritlinne just nu är detta från Röhnisch höstkollektion, Fia Mesh Racerback i färgen Coral. Super-tjejigt och fint och lagom tight. Med dragsko i midjan får man en liten lösare passform i magen samt en liten "kjol" nederst på linnet. Ryggen hittade jag ingen bild på tyvärr, men den är boxback men med ett mer genomskinligt material längs ryggraden.
Jag fullkomligt älskar detta linne, och många andra plagg i Röhnisch kollektion. De tillverkar sina toppar och linnen i polyamid och elastan. material som andas med så kallad Xhale-funktion.

Jag rekommenderar Röhnisch varmt! Är supernöjd med både toppar, linnen och jacka ifrån dem :)

 

// Jeanine

 

 


Powerwalks och benhinne-smärta


Blev inte så mycket löpning denna veckan, har däremot powerwalkat med Bobbo samt rört på mig på andra sätt så det får duga.
Idag ska jag dock iväg och springa i Hagaparken med en av tjejerna som är med och springer på tisdagarna inför Topploppet. Kommer bli grymt skönt att springa igen, dock har jag fått tillbaka smärtan i benhinnorna. Har haft jätteont på varenda powerwalk, och igår när jag tog en kvällspromenad runt Söder haltade jag delvis pga smärtan. Måste se till att få bukt med det till veckan så jag kan springa ordentligt de sista veckorna innan loppet.
Det räcker tydligen inte med liniment och Voltaren-gel. Erika har tipsat om Eeeze spray, så jag får testa det.
Jag har också fått tips om liniment-tape som jag precis beställde härifrån. Har jättestora förväntningar, att kunna tape:a benhinnorna inför varje träningspass hoppas jag kommer kunna hjälpa mig bli kvitt detta.

Tur att det är lite kallare ute så jag kan ha tights med långa ben så den slipper synas mot min bleka hy ;)

Leukotape K med Pain Relief Technique är en elastisk tape, som tejpas direkt på det ömmande området på huden. Ger smärtlindring med hjälp av pulserande signaler.
Kort värkningstid. Levereras i färgerna beige och blå.

Bild och text från Sportjohan.

/ Jeanine




Spark i Baken på Youtube



Terese Alven som driver bloggen Spark i Baken har en egen Youtube-kanal med massa härligt inspirerande träningsvideos. Terese drev tidigare sin blogg på Veckorevyns hemsida, och jag började lite smått läsa den då. Har dock inte kollat in den på ett tag, men när jag letade videos på Youtube hittade jag hennes kanal.
Hon är en riktigt bra inspirationskälla och bloggar även för Topphälsa här.
På Terese's blogg hittar man bland annat kategorier för mat, kost/recept, dagens övning och mycket mer.Så behöver ni motivation och inspiration kan ni kika in på hennes blogg.
Hon födde nyligen en son, så det finns även gravid-träning att inspireras av samt hur man kan träna efter graviditet då hon själv tränar efter födseln.

Video från Björkhagens utegym som jag är sugen på att testa, en av Terese's videos:

 

/ Jeanine

 

 

 



Powerwalk


Bobbo och jag. Back in the days rörde vi inte så mkt på oss. Vi satt mest i ett varsitt soffhörn och Facebookade varandra om vi inte anordnade små photshoots hemma för vi var uttråkade. Bild Pungdask!

Ikväll bytte jag ut mitt joggpass till ett powerwalkspass med Bobbo istället. Så får löpa imorgon istället och se detta som min "vilo-dag".
Jag kände först att jag behövde slappna av lite ikväll, och sen när Bobbo ringde släppte jag allt och tog en powerwalk. Kl 22:00 på kvällen!
Kvalitetstid fick vi, både för kropp och själ. Samtidigt som vi ökade pulsen och gjorde en hälso-gärning fick vi chansen att umgås nästan en timma igen, och det har inte blivit så mycket av den varan på sistone.

Tack tjejen, detta gör vi om :)

Ps. Ska få dig att vilja joga med mig snart ska du se. Ds.

/ Jeanine



Vad som motiverar mig



Jag gjorde en motivationslista att ta fram när jag behöver.


/ Jeanine


Backintervaller i Hagaparken


Ikväll var det åter dags för ett pass i Hagaparken med Topphälsa inför Topploppet. Vi har därmed avverkat fyra av sju pass, alltså enbart tre tillfällen kvar innan loppet går av stapeln.
Kvällens träning bestod av backintervaller, och vad vi kämpade!
Löpcoachen ritade upp ett startstreck och ett målstreck, sen sprang vi allt vi hade uppför och joggade nedför.
Intervallerna var: 5 min, vila, 5 min, vila, 3 min. Efter detta fick vi lite bra tipsatt ta med oss inför loppet samt vår vardagliga löp-träning och sen joggade vi tillsammans med gruppen i ca 15 min.


Dagens träningskläder i brist på outfit-bild


Jag måste säga att jag är helt slut efter kvällens träning. Eftersom jag inte tränat ordentligt på nästan tre veckor var det delvis kämpigt för mig i den enkla gruppen. Men jag fixade det riktigt bra enligt mig själv och är snart tillbaka där jag slutade när rygg-ontet började.

Imorgon och på fredag ska jag springa 2 x 2,5 km och på söndag blir det 2 x 3 km. Så tisdag nästa vecka kommer jag att känna att jag är tillbaka nästan där jag var för tre veckor sedan. Längtar!

En sak som slog mig ikväll under löp-träningen var hur skönt det är. Hur snabbt jag fallit ur träningsrutinerna om jag blivit skadad eller sjuk för bara fyra månader sedan, och hur mycket det nu kryper i benen så fort jag inte sprungit på två dagar. Det känns som om jag skapat ett nytt beroende, ett hälsosamt sådant! Och denna gången kommer jag inte tappa rutinen igen, det har jag bevisat de här veckorna.
Detta är den största egoboost-känslan jag fått på många år, och jag känner att det bara kan bli bättre!

Tidigare under dagen låg jag på dagvården på Gastrocentrum på Karolinska och fick Remicade för att hålla min Morbus Chron i schack, och jag slogs först av tanken av hur ledsen det gör mig att min kropp inte är frisk egentligen. Att jag kommer behandlas för min sjukdom hela livet, och att jag inte har minsta lilla immunförsvar.
Sen slog jag bort de tankarna när jag kom på att jag skulle träna ikväll, och att jag inte är sjukare än så. Visst är det väl fantastiskt att jag kan vara såpass frisk trots allt att jag kan gå från behandling till löpning på några timmar? Jag har en enorm tur som hamnat hos ett så bra team på Karolinska, och jag är enormt tacksam för att jag inte begränsas av min sjukdom längre.
Det är lätt att dra på sig en sjuk-roll eller offerkofta när man tycker synd om sig själv för att man har en kropp som inte fungerar av egen maskin. Men jag tror att det är viktigt att slänga av sig den koftan och rollen och vara tacksam för vad man har istället. Många skulle må bra av att se möjligheterna istället för begränsningarna.


Nu ska jag avsluta kvällens uppsats, och sätta mig och jobba ikapp lite i jobb-mailen innan jag lägger mig ;)

/ Jeanine



Jeanine's träning v.36

 

Jag och Bobbo på vår powerwalk ikväll.
Bild lånad från Bobbos blogg Pungdask.

Då var ännu en vecka här. Andra veckan i September. Hujedamej vad tiden går snabbt!
Denna vecka sätter jag upp mål med träningen, är fortfarande hemma pga ryggen, men börjar känna att jag kan röra mer på mig nu. Sjukgymnasten säger heller inte stopp längre, men jag bör lyssna på kroppen och får jag minsta ont ska jag tagga ner igen. Det är rejält frustrerande.

Powerwalkade med Bobbo idag och hade sämre kondition än på hela sommaren kändes det som. Vill tillbaka till formen jag var i för två veckor sedan, samt komma framåt. Just nu känns det som jag tar två steg fram och ett bak. Men det får vara så tills jag är bra i ryggen.

Har förutom ryggen dragit på mig en förkylning. Kan knappt andas genom näsan samt vaknar med halsont varje morgon. Detta trots att jag varit noga med att ha långkalsonger under jeansen senaste veckan när det blivit kallare. (Har inget immunförsvar så klär mig alltid i mer kläder än nödvändigt, men vad hjälper det?). Jag vet att man inte ska träna när man har ont i halsen, men eftersom jag tar det såpass lugnt nu anser jag inte att det är så farligt. Speciellt eftersom det är enbart på morgnarna.

Veckans schema kan komma att ändras, men detta är de målen jag har:


Update: Har strukit över det som ändrats och skrivit in nya aktiviteten under.

I helgen har jag varit i Värmland med Erika. Kände att jag behövde komma från stan ett par dagar, och vad passade bättre då än Kallsta Open (innebandy-cup), Oxhälja (Sveriges största marknad i Filipstad) och min och Erikas familjer? Sen gick vi ut en sväng också och träffade bekant folk i lördags. Två glas rött var tillräckligt på en kväll, och vi hade det riktigt trevligt.

Vi drog med oss Frida hit till Stockholm från Värmland eftersom hon ändå är ledig några dagar nu. Hon tränade med Erika idag när jag powerwalkade med Bobbo, och imorgon ska vi alla tre (Erika, Frida och jag) träna tillsammans. Men innan träningen ska jag först sätta mig och känna på att jobba, vill ju trots allt inte gå hemma hela dagarna men känner att jag måste vara försiktig. Efter jobb imorgon blir det Karolinska för att få behandling för min kroniska sjukdom Morbus Chron (kronisk tarmsjukdom) som jag får var åttonde vecka.
Jag känner på mig att denna veckan kommer att bli den bästa veckan på ett bra tag!

PS. Är det någon som vill med mig när jag tränar är det bara att haka på. Effi och Bobbo tex. Jag vet ni vill! DS.

/ Jeanine




Energitjuvar


Denna behandling genomgår alla energitjuvar i min hjärna, sen försvinner de.
Det säger bara Pang, sen Poff!

Energitjuvar är det absolut värsta jag vet. Finns inget som kan få mig lika snabbt ur balans som dem. Oftast försöker jag få till ett samtal med personen i fråga och ta upp vad som gör mig ledsen/trött/irriterad. Och i vissa fall går det bara inte att gå vidare.
Jag har gjort slut med vänner samt delar av min familj på grund av detta. För att när någon eller något enbart påverkar mig negativt, så måste jag säga stopp. Det finns ingen i mitt liv som är så viktig som min själ, min kropp och mitt välmående.
Man ska inte låta andra trycka ner en, få en att tvivla på sig själv gång på gång och definitivt inte låta någon någonsin få en att må dåligt dag efter dag trots att man tagit upp problemet och försökt få bukt med det vid upprepade tillfällen.

Jag har definitivt råkat ut för energitjuvar den senaste tiden, och nu när jag varit sjukskriven så snackas det extremt mycket skit bland dessa människor.
De har sett denna bloggen, och fått för sig att jag gör andra saker med min sjukskrivning än vad jag ska göra. Frågan är ju bara var de får den informationen ifrån, då jag inte hemlighåller något kring varken sjukgymnast eller träning.
Det är oerhört frustrerande för mig som gör allt jag någonsin kan för att vara tillbaka snabbare än snabbast. Jag vill inget hellre än att arbeta, träna, vara en glad sambo och främst av allt vara frisk.
Men hur tror ni att man blir bättre av att höra att det snackas en oerhörd massa strunt överallt? Tror ni att man kommer tillbaka snabbare då? När man blir ledsen och deppig och känner att man tappar all motivation?
I så fall tror ni fel. För det finns som sagt inget som påverkar mig så negativt som detta.
Sprang jag ett lopp igår? Läs bloggen ordentligt så ser ni att jag inte gjorde det. Ni ser också att jag försöker träna så gott jag kan, lyssnar på sjukgymnasten som säger stopp samt att jag tränade fast jag inte fick igår.
Jag har just precis därför kontaktat min arbetsgivare om att jag vill testa att arbeta halvtid imorgon då jag märkt att jag mår bättre.

Det är riktigt trist att man ska bli föremål för detta snack, när allt man gör är att försöka komma tillbaka snabbare än sjukgymnasten förutspår samt satsar allt sen en tid tillbaka för att ha en hälsosam och sund livsstil igen. Både träningsmässigt och arbetsmässigt. Är det detta som kallas vuxenmobbning?

På Facebook har jag rensat ordentligt senaste tiden, från 450 kontakter till 150. Jag har dessutom ändrat i mina inställningar så enbart mina närmsta kan ta del av min privata vardag. Detta provocerar tydligen väldigt mycket och blir väl bensin på elden för de som får för sig att jag är oärlig.
Synd att det ska vara så, men jag känner faktiskt inte att jag är skyldig någon en förklaring till detta. Alla behöver inte veta allt, är det något ni undrar över så kan ni kontakta mig.
Ni har mitt mobilnummer, min mail samt ett kommentarsfält här. Tvivlar ni på varför jag är sjukskriven? Fråga på, så ska jag svara. Men sluta snacka en massa strunt.

Nu stryker jag ett streck över detta. Nu vet ni hur saker och ting ligger till.

/ Jeanine




Skipping med Maria Akraka


Jag åkte till Hagaparken igår, precis som jag planerat. Dock blev inget som jag tänkt. Jag pratade med coachen innan om min rygg och sa att jag nog inte kunde vara med så mycket, eftersom sjukgymnasten sagt att jag inte får springa och få stötar mot ryggen. Hon sa att det gick bra att titta och lära sig övningarna, och ta in tipsen från Maria.
Men självklart kunde jag inte låta bli. Efter uppvärmningen på tre varvs löpning (ca 7 min) så fortsatte jag vara med. Bara uppvärmningen var förbjuden egentligen.
Men jag drogs med, och jag hade aldrig klarat av att bara stå vid sidan av och titta på, så jag hängde på.
Tänkte att jag bara kunde gå åt sidan om det skulle göra ont eller bli för mycket studs.

Studs var precis vad det blev, antagligen alldeles för mycket. Men jag slutade inte. Det var så skönt att äntligen få röra ordentligt på kroppen. Benhinnorna värkte, men det gav jag tusan i just då. Ryggen kände jag dock inte under träningen, precis som det var förra veckan. Men jag hade i bakhuvudet att jag kanske skulle göra det resten av veckan istället, som sist. Men de tankarna sköt jag ifrån mig. Hade ju längtat efter detta träningspasset. Det var så oerhört kul!
Jag fick en rejäl energikick av att träna igen, så allt annat kändes oviktigt.

Med Maria fick vi lära oss hur viktig bålstyrkan är för löpningen, samt att ta ut stegen rejält från höften. Att sträcka på oss för att få så långa steg som möjligt och att slappna av i axlarna.
Sen gjorde vi skips. Exempel på övninger ser ni här:



När man gör skips, är inte farten framåt det viktiga, utan att man kommer högt (knäna i 90 graders vinkel) samt att man är explosiv. Att man tar i ordentligt så övningen blir effektiv. Det handlar inte om att komma framåt, utan uppåt och få bättre styrka i steget samt bålen och armarna.

Det är lättare sagt än gjort att göra dess övningarna, och de var riktigt jobbiga stundtals. Men övning ger färdighet, och dessa övningar kommer jag definitivt att ha nytta av i min träning fortsättningsvis. Jag tänker även fortsätta kolla videos på Youtube från hon som gjort videon ovan, fanns en del bra tips på löp-tekniker där :)
Kolla in hennes sida med videos här. Kolla videorna som börjar med Proper Running Techniques i namnet. Kunde inte gå in på deras profil och hitta videorna av någon anledning.

Maria Akraka kan ni läsa mer om här.


/ Jeanine




RSS 2.0